Kraamcadeaus voor jongens

Hiep hiep hoera! er is een prachtig jongetje geboren! Fantastisch natuurlijk en nu is het al bijna tijd voor het kraambezoek. Zoek je naar een geschikt cadeau voor de kersverse ouders van de pasgeboren baby? Dan ben je bij cadeautipsvoorkinderen.nl op het juiste adres. Hier vind je de leukste babycadeaus om te geven aan de ouders van het jongetje. Is de baby er nog niet, maar ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een gender reveal party? Hieronder vind je ook daar de leukste cadeautjes voor!

Toch op zoek naar cadeaus voor meisjes? Bekijk dan hier de cadeaus voor meisjes van 0 jaar

De beste kraamcadeaus voor pasgeboren jongens

Het is ontzettend schattig zo een klein menneke dat net geboren is! Dat wil je natuurlijk vieren met de beste cadeautjes voor de baby en/of de kersverse ouders. Maar wat zijn nu de beste cadeaus? Dat leggen we je hieronder maar al te graag uit. Heel veel plezier bij het kraambezoek :)!

cadeau tips voor kinderen algemene pagina header

1. Kraamcadeaus voor jongens tot €15 euro

Het kan lastig zijn om het perfecte cadeau voor een pasgeboren jongen te vinden die origineel en leuk zijn om te geven. Gelukkig zijn er veel opties beschikbaar die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook leuk en nuttig voor een baby. Mijn persoonlijke favorieten zijn zachte knuffels, bijtringen, stapelblokken en babyboekjes met kleurrijke afbeeldingen. Deze cadeautjes stimuleren niet alleen de zintuigen en de ontwikkeling van een baby, maar zijn ook nog eens leuk om mee te spelen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een gender reveal party of het kraambezoek, met deze opties kan je niet mis gaan.

2. Kraamcadeaus voor jongens tot €25 euro

Er zijn zoveel leuke en betaalbare cadeautjes voor een pasgeboren jongen met een budget tot €25,-! Een persoonlijke favoriet van mij zijn de bijtringen, deze zijn niet alleen heel leuk voor een baby om mee te spelen en op te sabbelen, maar ook voorzien van kleurrijke designs en leuke texturen om de zintuigen en motoriek van een baby te stimuleren. Andere leuke opties zijn speendoekjes, slabbetjes en mijlpaaldekens. Zeker de mijpaaldekens doen het bij ouders altijd goed. Die vinden het heerlijk om verschillende mijpalen bij te kunnen houden.

3. Kraamcadeaus voor jongens tot €50 euro

Voor een budget van €50,- zijn er echt heel veel leuke cadeaus (of meerdere kleinere cadeautjes) te vinden voor het pasgeboren kindje. Een echte aanrader is een babygym of een enorm schattige wikkeldoek zoals je hieronder kunt zien. De cadeautjes hieronder kunnen bijdragen aan de fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van een baby en zijn ook nog eens leuk voor de ouders om hun kind mee te zien spelen (of in gewikkeld te zien liggen). We weten zeker dat met onderstaande cadeaus zowel de baby als de ouders ontzettend blij zullen zijn!

Cadeaus voor pasgeboren jongens

Je beste vrienden, kennissen, buren, collega of familieleden hebben een jongetje gekregen. Dan is het natuurlijk tijd om langs te gaan op kraambezoek en een leuk cadeautje mee te nemen. Zoals je hebt kunnen zien hierboven is er voor ieder budget wel een mooi cadeau om mee te nemen. Ben je met meerdere personen en kun je wat meer geld bij elkaar leggen? Dan is een combinatie maken van de cadeaus en een soort kraammand maken helemaal geen slecht idee!

Perfecte speelgoed kraamcadeau voor jongens

Speelgoed is ook altijd goed om te geven. De pasgeboren baby kan er misschien nog niet meteen mee spelen, maar na een paar maanden zul je al zien dat dit zeker wel het geval gaat zijn! Het voordeel is dat de ouders het speelgoed dus even kunnen bewaren en aan het kindje kunnen geven zodra hij daar klaar voor is. Over een paar maanden ligt de nu nog kleine, schattige baby, misschien wel te spelen met jouw cadeautje!