Welkom op cadeautipsvoorkinderen.nl

Op cadeautipsvoorkinderen.nl vind je de perfecte cadeaus voor kinderen. Voor meisjes en jongens van alle leeftijden en voor iedere interesse. We geven je graag advies over welk cadeau het beste bij het kind past zodat je een onvergetelijk cadeau kunt geven!

Zoals je hiernaast kunt zien, stapelen de cadeaus op onze eigen tafel vaak flink op met een verjaardag. Door alle volle tafels met cadeaus van onze eigen kinderen en de volle tafels van onze vrienden, kun je wel stellen dat we veel weten van cadeaus geven en ontvangen! We zijn er daarom dan ook van overtuigd dat we je kunnen helpen aan het perfecte cadeau voor je kind, nichtje, neefje, zoon of dochter van een vriend of vriendin van je en ga zo maar door!

Wie wij zijn

Wie wij zijn, of eigenlijk beter gezegd, wie ik ben (mijn man vind het leuk maar kijkt van een afstandje toe). Ik ben Jennifer en ben 32 jaar. 5 jaar getrouwd met Thomas en een trotse moeder van 2 kinderen (een dochter en een zoon. de jongste is 5 en de oudste is 8 jaar). Ik ben een jonge moeder die het fantastisch vindt om de meest leuke cadeaus uit te kiezen voor mijn eigen kinderen, maar ook voor de kinderen van mijn vrienden, familie, collega’s en noem maar op!

Heb je een vraag, opmerking of leuk verhaal dat je met ons/mij wil delen? Stuur dan een mailtje via deze pagina, of stuur een mailtje naar hallo@cadeautipsvoorkinderen.nl!

Hieronder een overzicht van wat je op deze site kunt vinden.

Cadeaus voor meisjes

Ik heb mijn best gedaan om de beste cadeautjes uit te kiezen voor meisjes (voor iedere leeftijd). Meisjes weten dondersgoed wat ze wel en niet leuk vinden en daarom vind je een enorme verscheidenheid aan tips. Zo vind je altijd het leukste cadeau dat precies bij haar past!

Cadeaus voor jongens

Jongens zijn vaak stoer! Hebben een eigen wil en laten die maar wat graag horen (weet ik uit ervaring). Omdat deze cadeautjes vaak wezenlijk anders zijn dan die van meisjes, heb ik daarom ook allerlei soorten cadeautjes voor jongens verzameld. Voor ieder wat wils. Van zachtaardige cadeaus, tot echte superhelden en schurken!

Cadeaus voor iedere leeftijd en iedere gelegenheid

Naast specifieke cadeaus voor jongens en meisjes, zijn er ook tips aanwezig op de site voor iedere gelegenheid. Zo zijn er bijvoorbeeld. tips voor het perfecte sinterklaas en kerst cadeau. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mooie feest en speciale dagen die erom vragen om iemand te verwennen met een cadeautje. Speciaal voor die gelegenheden heb ik een aantal tips per gelegenheid op een rijtje gezet.