Cadeaus voor meisjes van 11 jaar

Hiep Hiep Hoera! Kleine meisjes worden groot en je dochter, nichtje, achternicht kleinkind, meisje van een vriend of vriendin van je, is alweer 11 jaar geworden. Dat moet natuurlijk gevierd worden en daar hoort een leuk cadeautje bij. Maar goed, welke cadeaus voor meisjes van 11 jaar zijn nu leuk om te krijgen? Dat zie je hieronder.

Toch op zoek naar cadeaus voor jongens? Bekijk dan hier de cadeaus voor jongens van 11 jaar

Wat geef je een meisje van 11 jaar cadeau?

Voordat je een cadeau voor een meisje van 11 jaar uitkiest, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat ze leuk vindt en zich mee bezig houdt. Daarom hebben we hieronder een lijstje gemaakt van wat een meisje van 11 jaar kenmerkt. Zo zou je het perfecte cadeau moeten kunnen uitkiezen!

  • Gaan nu rap richting de pubertijd
  • Zitten over het algemeen in groep 7 of 8
  • Kan al prima voor zichzelf zorgen
  • Heeft behoefte aan meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Hieronder begint de lijst met cadeautips!

Cadeaus meisjes 11 jaar

1. Bad en zelfverzorgingsproducten

Bad- en verzorgingsproducten zijn een heel mooi cadeau voor iemand van 11 omdat ze zich steeds bewuster worden van persoonlijke hygiëne en behoefte hebben aan ontspanning. Ook is het fantastisch om te experimenteren met verschillende producten. Denk bijvoorbeeld aan een badset met heerlijk geurende badschuim, douchegel en bodylotion. Ook een verzorgingsset met gezichtsmaskers, scrubs en crèmes is een geweldig cadeau idee, omdat ze zichzelf dan heerlijk kunnen verwennen en ontspannen.

2. Boeken

Boeken blijven een klassieker. Boeken zijn echt voor alle leeftijden en dat zie je altijd maar weer bij bijvoorbeeld de Donald Duck. Iedereen van 1 tot 99 vind het fantastisch om ze te lezen! Maar naast de Donald Duck zijn er nog veel meer mooie boeken om te lezen en die hebben we hieronder neergezet. Dit zijn de perfecte boeken voor een meisje van 11 waarmee ze zich heerlijk kan onderdompelen in de wondere werelden die in de boeken worden beschreven.

3. Lekkere geurtjes

Bij bad- en verzorgingsproducten haalden we dit al even aan, meiden worden zich steeds bewuster van zichzelf en dus ook persoonlijke hygiëne. Dan mag een lekker luchtje natuurlijk niet ontbreken!

4. Creatieve cadeautjes

De hele middag lekker knutselen met vriendinnen en de mooiste creaties maken! Welke meid van 11 wil dat nu niet (die zijn er sowieso en daarvoor hebben we allerlei andere leuke cadeaus). Of het nu gaat om armbanden maken, tattoos zetten of je eigen kleding bedrukken. Ze zijn er uren zoet mee.

5. Zitzakken

Na een lange dag thuis komen en kunnen neerploffen in je eigen zitzak. Klinkt als een geweldig iets! Zet een zitzak op haar kamer en ze kan even bijkomen van de waan van de dag zonder drukte om haar heen. Met een zitzak geef je haar een waar rustpunt die zich helemaal vormt naar haar lichaam.

6. Makeup

De tijd van samen met je moeder voor de spiegel staan verdwijnt rond deze leeftijd wel een beetje, maar daar komt experimenteren en er volwassen uit willen zien voor in de plaats! Daarom zijn ook op deze leeftijd makeup sets erg gewild. Zo kan ze ook met makeup uitvinden wie ze is, wie ze graag wil zijn en wat ze zou willen uitstralen.

7. Oorbellen

Een outfit is natuurlijk niet af zonder een set mooie oorbellen! Of ze nu verzot is op dieren, bloemen, hartjes of andere symbolen. Er zijn altijd wel oorbellen van de vinden.

8. Alles voor toekomstige vloggers

Voor de toekomstige YouTuber is een vlog-kit een perfect cadeau! Een goede camera, microfoon en statief zijn essentieel voor het maken van hoogwaardige video’s. Voeg accessoires toe zoals een ringlamp en een achtergrondscherm voor professionele resultaten.

9. Skeelers

Skeelers zijn een geweldig cadeau voor actieve 11-jarige meisjes. Het is een leuke manier om buiten te bewegen en fit te blijven. Kies voor verstelbare skeelers, zodat ze meegroeien met het kind en zorg voor voldoende bescherming met een helm, knie- en elleboogbeschermers.

10. Spelletjes


Gezelschapsspelletjes zijn altijd een goed cadeau-idee ongeacht je leeftijd. Spelletjes zijn leuk om samen te spelen met vrienden en familie en bevorderen de sociale interactie en cognitieve vaardigheden. Let er wel op dat je kiest voor spellen die geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep, zoals Uno, Scrabble Junior, Ticket to Ride of Dixit (en de andere cadeau opties die hieronder staan).