Cadeaus voor meisjes van 12 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een meisje van 12 jaar? Dan helpen wij je graag! Op deze pagina vind je allerlei leuke cadeautips die je kunnen helpen bij het uitkiezen van het beste cadeau. Zo gaan we van draadloze oordopjes tot agenda’s en haarbanden. Echt voor iedere 12 jarige wat wils.

Wat geef je cadeau aan 12 jarige meisjes?

Dat is best een goede vraag want wat vinden pubers nu nog eigenlijk leuk? Het liefst kom je natuurlijk aan met het meest fantastische cadeau. Iets waar ze heel blij van worden en waar ze wat aan hebben.

Wat belangrijk is om te weten is het feit dat ze nu in groep 8 zitten of net op de middelbare school, dat ze in de pubertijd zit en nu echt een sterke eigen wil ontwikkeld. Onderstaande cadeaus zijn speciaal uitgekozen voor meiden van 12 jaar zodat we zeker weten dat je geen flater slaat!

Toch op zoek naar cadeaus voor jongens? Bekijk dan hier de cadeaus voor jongens van 12 jaar

1. Draadloze oordopjes

Je kan er niet meer omheen. Je ziet ze tegenwoordig overal… Draadloze oordopjes. Voor meiden van 12 zijn draadloze oordopjes een cool en praktisch cadeau. Zo kunnen ze luisteren naar hun favoriete muziek of podcasts zonder last te hebben van vervelende kabels (of ouders) die in de weg zitten. Draadloze oordopjes zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een helder geluid waardoor ze perfect zijn voor het streamen van muziek tijdens het sporten, reizen of studeren.

2. Muziekboxen

Een draadloze muziekbox is een tof cadeau voor iedereen die van muziek houdt en graag naar muziek luistert met meerdere menesn (of de draadloze oortjes even zat is). Voor meiden van 12 jaar is een muziekbox de perfecte manier om hun favoriete muziek te delen met vrienden tijdens een picknick, feestje of kampeertrip. Met verschillende kleuren, maten en designs om uit te kiezen, is er voor elk meisje wel een perfecte draadloze muziekbox te vinden.

3. Boeken

Stel je voor dat je een cadeau moet kiezen voor een meisje van 12 jaar. Ze is slim, nieuwsgierig en houdt van lezen. Je wilt haar iets geven dat zowel leuk als leerzaam is. In dat geval is een boek het perfecte cadeau! Er zijn zoveel opties om uit te kiezen, van avontuurlijke verhalen over heldhaftige heldinnen tot leerzame boeken over de natuur en wetenschap. Misschien houdt ze van Harry Potter, of misschien wil ze wel een verhaal over een meisje dat de wereld verandert! Met onderstaande cadeautips kun je in ieder geval niet mis.

4. Agenda’s en planners voor 2023

Niet het meest sexy onderwerp, maar ze ontkomen er niet meer aan. Meiden van 12 die net op de middelbare school zitten of er voor het eerste jaar naartoe gaan moeten leren plannen en een agenda bijhouden. Dan is het natuurlijk leuk als ze dat wel in een agenda kunnen doen die ze leuk vinden. Dat maakt het dan toch al minder erg ;).

5. Rituals producten

Ontspanning, luxe geuren en het gevoel van luxe. Dat is wat Rituals producten bij mij naar boven brengen. Van vriendinnen om mij heen hoor ik dat zij, maar ook hun kinderen datzelfde gevoel hebben. Is de puber dus wel toe aan wat rust, ontspanning en luxe? Ga dan zeker voor een Rituals pakket.

6. Mooie haarbanden

Voor de ochtend waar alles snel moet gebeuren, er haast is, of gewoon omdat het fantastisch bij de outfit past. Haarbanden zijn voor bijna iedere gelegenheid een top mode item. Met onderstaande haarbanden en haarbandpakketten, maakt de tiener haar hele outfit on fleek.

7. Sieraden

Sieraden zijn een heel mooi cadeau voor 12-jarige meiden die van mode en accessoires houden. Van armbanden tot kettingen en oorbellen, er zijn veel stijlvolle en leuke opties om uit te kiezen. Sieraden kunnen een leuke manier zijn voor een meisje om haar persoonlijkheid uit te drukken en haar eigen stijl te ontwikkelen. Kies het juiste sieraad uit en je weet zeker dat ze iedere dag met een glimlach de deur uit loopt.

8. Alles voor toekomstige vloggers

Is ze is altijd bezig met het maken van video’s en het delen van haar leven en interesses met vriendinnen online? Dan zijn hulpmiddelen die haar helpen bij het vloggen het perfecte cadeau! Van een vlogcamera tot een microfoon en bewerkingssoftware, er zijn talloze tools beschikbaar die haar kunnen helpen haar vlogs naar een hoger niveau te tillen.

9. Journal boekjes

Een dagboek kan voor sommige meiden echt een uitlaadklep zijn. Het kan hen helpen bij het vastleggen van gedachten, gevoelens en ervaringen. Het is een veilige plek om te ontdekken wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden. Een dagboek kan een waardevolle vriend worden voor een jong meisje, waar ze op elk moment naar toe kan gaan voor steun en troost.

10. Spelletjes

Een gezelschapsspel staat garant voor pret (behalve als je verliest natuurlijk) voor meiden die houden van plezier maken met vrienden en familie. Het kan helpen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zoals teamwork en strategisch denken, terwijl ze genieten van tijd met dierbaren. Het is een leuke manier om samen te lachen, herinneringen te creëren en te ontspannen.